Home
  • Choose country
  • Navigation
  • Contact
Filter
Products

Innovation

BSN medical arbejder løbende på at udvikle unikke innovationer gennem fuld udnyttelse af virksomhedens tekniske kompetence og internationalt førende aktiviteter. Gennem løbende produktforbedringer, den nyeste teknik og gedigne materialevalg udvikler vi vores produkter til patientens bedste.

BSN medical udvikler løbende nye produkter og kundeorienterede koncepter med det formål at kunne tilbyde vores patienter nye og mere effektive behandlingsløsninger, også ud fra et samfundsøkonomisk perspektiv.

Har du en idé, et produkt eller et forretningsforslag, der kan forbedre patientsundheden? Så klik her.


Teknologier

JOBST® Relax

JOBST® Relax er et produkt, som er beregnet til at supplere den kompression, der anvendes om dagen. JOBST® Relax tilbyder den ødemkontrol, patienterne har brug for, samt den brugervenlighed, de efterspørger. JOBST® Relax er beregnet til let og moderat lymfødem i vedligeholdelsesfasen.

JOBST® SOFTFITTM

JOBST® SoftFitTM er en teknik, der sikrer gradueret kompression og høj brugerkomfort takket være det elastiske silikonegarn, som er strikket direkte ind i strømpen.

Klik på billederne til højre for at få flere oplysninger.

ABSORPTION BALANCING

Teknikken balanceret absorbering, der anvendes i Cutimed® Siltec®, beskytter effektivt sårbunden mod overflødig fugt og giver et optimalt sårhelingsmiljø.

Klik på billederne til højre for at få flere oplysninger.

3D-STRIK

Takket være den unikke 3D-strikketeknik føles JOBST® Elvarex Plus® sømfri kompressionsstrømper med anatomisk pasform næsten ikke på huden.

Klik på billederne til højre for at få flere oplysninger.

DELTA DRY® VANDAFVISENDE GIPS

Den unikke patenterede teknik i Delta-Dry® er overlegen i forhold til alle andre vandafvisende produkter, hvilket gør Delta-Dry® til et bedre valg.

Klik på billederne til højre for at få flere oplysninger.

HYDRATION RESPONSE TECHNOLOGY

Hemmeligheden bag den højtabsorberende kerne i Sorbion Sachet® er, at den binder mekanisk modificeret cellulosefiber og geldannende polymere sammen i sårbandagen. Dette betyder en optimal sekrethåndtering, evnen til at holde på sekretet øges, og der skabes en betydelig bedre vertikal absorptionsevne.

Klik på billederne til højre for at få flere oplysninger.

Ansvarsfraskrivelse


Produkterne, som vises på dette website, sælges kun på visse markeder og med forskellige indikationer og restriktioner. Kontakt venligst din lokale salgsrepræsentant for at få mere at vide.