Home
  • Choose country
  • Navigation
  • Contact
At arbejde hos Bsn

AT ARBEJDE HOS BSN – HVORDAN ER DET?

Mød vores medarbejdere, få indsigt i vores arbejdsmetoder, og se, hvordan vi handler i overensstemmelse med virksomhedens værdier.

Integritet

Silvia BRAGA – General Manager Brazil

Hos BSN medical ved vi, at integritet gør, at vores interessenter tør stole på os, og vores omdømme er afgørende for vores langsigtede succes. Det er en af grundene til, at vi alle træffer beslutninger baseret på BSN's kodeks og vores gode dømmekraft i forhold til principperne og værdierne i kodekset. En anden grund er, at vi hos BSN medical arbejder for at gøre tingene bedst muligt i hver enkelt situation, og det kan vi lide! Det betyder, at vi alle gør vores for at bevare vores omdømme, når vi står over for det udfordrende og motiverende scenarie, som vi arbejder i.

Ambitioner

Bruce BEACH – Senior Vice President Global Procurement

For mig betyder ambitioner at sætte de højeste mål for sig selv og derefter gøre alt for at nå dem. Det betyder, at man skal skubbe sine tvivl og bekymringer til side og gå benhårdt efter målstregen, uanset hvor stor udfordringen er. Det betyder, at man skal finde den vinder frem, som kan forvandle udfordringer til muligheder. For der er en vinder i os alle, som bare venter på at komme ud – man skal bare finde ham.


ARBETA HOS BSN – HUR ÄR DET?


Ejerskab

Nadège MULIOT – Business Area Manager Advanced Wound Technologies

Det, jeg elsker ved BSN medical, er, at der er plads til kreativitet og til at kunne træffe sine egne beslutninger, når der skal opbygges en ny forretning. Jeg er personligt involveret i hver eneste beslutning, som jeg træffer, og har en stærk passion for det, jeg laver. Derfor kan jeg identificere mig fuldt ud med mine projekter, som skal styrke væksten for BSN medical.

Rettidighed

Tyler PALMER – Vice President Consumer Health & Lymphology

Markedet ændrer sig løbende og skaber nye risici og muligheder. En organisation, som ikke handler rettidigt, vil ikke kunne mindske risiciene og vil være dårligt rustet til at udnytte mulighederne. Ved at handle rettidigt kan vi hos BSN medical opfylde kundernes behov og levere enestående produkter til patienterne. Rettidighed er ikke et naturligt træk i en organisation, men noget, der skal efterstræbes hver dag.

KONTAKTER

Essity Denmark A/S
Gydevang 33
DK-3450 Allerød
Danmark

HER FINDES VI


 Tel: +45 48 16 82 20
 

 kundeservice.dk@essity.com

 

KONTAKT OS