Home
  • Choose country
  • Navigation
  • Contact
Karriere

SAMMEN TAGER VI DET NÆSTE SKRIDT I DIN KARRIERE

BSN medicals globale tilstedeværelse giver nogle enestående karrieremuligheder ud over de mange fordele og udviklingsforløb, vi tilbyder vores medarbejdere.

Vores vedvarende globale vækst og vores spændende forretningsmiljø giver vores ansatte en lang række karriere- og udviklingsmuligheder. Vi mener, at vi får succes og bliver en fantastisk arbejdsplads ved at give vores medarbejdere mulighed for at tage ejerskab for det, de laver, og hjælpe med at opfylde deres ambitioner.

Uanset om du er erfaren eller ny i denne spændende verden – hvis du ønsker at være en del af et team, der kombinerer ekspertise, kompetencer og viden, kan BSN medical hjælpe dig med at tage det næste skridt i din karriere.

Besøg vores internationale jobportal for at se ledige stillinger og få mere at vide om de nuværende internationale karrieremuligheder hos BSN medical.

Og hvis du er interesseret i at blive ansat i vores dynamiske og driftige team, men ingen af de nuværende ledige stillinger passer til din profil, bedes du sende dit CV og et følgebrev til: global.career@bsnmedical.com

KONTAKTER

Essity Denmark A/S
Gydevang 33
DK-3450 Allerød
Danmark

HER FINDES VI


 Tel: +45 48 16 82 20
 

 kundeservice.dk@essity.com

 

KONTAKT OS